Make your own free website on Tripod.com

DE-TRB Pulau Pinang

DAFTAR SEGERA

LAMAN UTAMA
RENUNG SEJENAK
PENGASAS
UPTREND IBU PEJABAT
SEMINAR DAN KELAS
GALERI GAMBAR
DAFTAR SEGERA
TESTIMONI KEJAYAAN
PELAN UPTREND2U
VISI DAN MISI UPTREND

 

26 Sebab mengapa anda harus pilih Uptrend Network

 

Secara amnya, anda tidak akan dapat media yang memberi peluang yang memerlukan modal kecil dan liputan yang besar. Jikalau anda sedia mempunyai perniagaan atau mempunyai kepakaran, yang boleh diubah menjadi perniagaan, Internet boleh menjadi salah satu cabang untuk perniagaan anda.


1) Syarikat baru 3 tahun (baby lagi). Merupakan syarikat jualan langsung yang baru, pasaran masih terbuka luas.

2) System online dan offline yang merupakan konsep perniagaan terkini.

3) Pasukan pengurusan yang turun padang membantu ‘Internet Business partner?mereka berjaya.

4) Pengurusan mesra pelanggan, Anda boleh berhubung terus dengan pihak tertinggi syarikat.

5) Perniagaan yang tiada tekanan, kerana perniagaannya tiada had masa.

6) Modal yang minima, kebanyakan syarikat menuntut anda mengeluarkan modal yang besar, dan setiap bulan anda mengeluarkan modal lagi. Modal itu digunakan untuk maintain dalam plan, tapi tidak di uptrend network.

7) Kelayakan yang mudah, ikut sistem Uptrend network yang mudah untuk dilaksanakan oleh setiap ahli.

8) Pendapatan berkali-kali, kebanyakan syarikat menuntut anda terus bekerja untuk menjamin pendapatn anda, tapi tidak di Uptrend.

9) Pendapatan harian. Kebanyakan syarikat memberikan anda pendapatan secara bulanan atau dua minggu seklai, tapi tidak di Uptrend, pendapatan setiap hari di dalam Plan A.

10) Pendapatan bulanan, jika syarikat lain ada pendapatan bulanan, Uptrend pun akan memberi anda pendapatan bulanan iaitu dalam Plan B.

11) Nak jual boleh, tak jual pun boleh, sekadar menjadi pengguna yang bijak. Kebanyakan syarikat menuntut anda menjual produk untuk melayakan mendapatkan pendapatan bonus, tapi di uptrend anda tidak perlu menjual produk, anda cuma perlu maintain dalam plan B sahaja. Itu pun setelah anda mendapat income dalam Plan A.

12) ‘Home based Business? Boleh menjalankan prniagaan dari rumah atau pun pejabat anda. Tidak menjejaskan kerja anda, satu jam sehari sudah memadai.

13) Risiko yang minima, sebab anda tidak perlu maintain.

14) Uptrend network bukan syarikat skim cepat kaya, tetapi dengan kecanggihan system di Uptrend network boleh membuatkan anda menjadi kaya (sila lihat di ruangan testimoni).

15) Hanya perkenalkan minima 2 rakan. Bolehkah anda cari hanya dua rakan dalam dunia ini? Kalau tidak boleh, lupakan Uptrend Network kerana anda akan gagal dan telah hilang kenikmatan di dunia ini kerana anda tidak mempunyai kawan.

16) Keahlian seumur hidup, bayar RM 38 dan anda layak berniaga seumur hidup anda. Kebanyakan syarikat lain anda bayar yuran keahlian setiap tahun.

17) LGP-System yang akan bercakap bagi pihak anda. Merupakan system yang pertama di Malaysia, Anda hanya hantar email ‘Movie-LGP?kepada sesiapa sahaja kenalan anda dan system ini akan membantu anda walaupun ketika anda sedang tidur.

18) Pelbagai pilihan produk berkonsepkan ‘e-mall? ini satu fakta, produk sebagai satu alat untuk proses jual-beli, di Uptrend terdapat pelbagai produk yang boleh anda pilih terutama di tradetitan.com.

19) Kecanggihan system IT. Merupakan system yang terbaik pada waktu ini, di uptrend anda boleh menjalanakan urusniaga 24 jam sehari. Dan boleh melihat perkembangan perniagaan anda pada bila-bila masa.

20) Tiada putus jaringan. Kebanyakan system perniagaan yang lain, mengamalkan pemisahan jaringan (Breakway) tetapi tidak di Uptrend Network. Selagi ada perkembangan jarinagn selagi itulah anda dapat menikmati faedah hasil daripada perniagaan jaringan dibawah anda.

21) Bukan plan Binari, sebab anda tidak dihadkan bilangan penajaan.

22) Sistem pyramid? Pelan pemasaran di uptrend bukan system pyramid, kerana pendapatan jaringan bawahan boleh mengatasi pedapatan jaringan atasan. Maka system di uptrend adalah adil.

23) Kehebatan produk yang mampu bersaing dengan syarikat lain, kopi beras merah adalah merupakan produk pertama kali dipasarkan didunia.

24) Tenaga pengurusan di uptrend adalah terdiri daripada mereka yang berpengalaman dalam industri ‘networking?/P>.

25) Kewangan yang stabil kerana disokong oleh para pelabur dalam negeri yang terdiri daripada ahli perniagaan yang dihormati dan disegani.

26) Hubungan dua hala, di uptrend hubungan dua hala antara pihak syarikat dan ahli amat dititikberatkan, contoh penghantaran produk dilakukan dalam tempoh yang singkat.

 

Sertailah DE-TRB sekarang .. dan mulakan langkah pertama anda sebagai jutawan. Jangan berlengah lagi :-

Telefon kami di 012-4809742 atau 012-4830849 untuk mengatur temujanji  anda dengan upline kami iaitu Encik Nazri Bin Shari dan Encik Sharin Bin Shafiei atau datang sendiri ke pejabat kami bila-bila masa sahaja.

Emel pada kami untuk daftar :

 

Nama :
Emel Anda :
Memohon Daftar :