Make your own free website on Tripod.com

DE-TRB Pulau Pinang

TESTIMONI KEJAYAAN

LAMAN UTAMA
RENUNG SEJENAK
PENGASAS
UPTREND IBU PEJABAT
SEMINAR DAN KELAS
GALERI GAMBAR
DAFTAR SEGERA
TESTIMONI KEJAYAAN
PELAN UPTREND2U
VISI DAN MISI UPTREND

KLIK disini untuk seterusnya.....

Mohamad Aizan Bin Othman

Mula menyertai Uptrend pada 8 Mei 2005 setelah diperkenalkan oleh Cikgu Ahmad Amiruddin. Tiada pengalaman dalam bidang perniagaan Multi-level Marketing (MLM). Bagi beliau kejayaan seseorang itu adalah dari berkat usaha yang berterusan serta tidak kenal erti jemu dalam mecari ilmu dan peluang.

Kini di atas kesabaran beliau serta sokongan padu daripada isteri tercinta Puan Seriwani dan menjadikan anak-anak sebagai sumber ilham dan motivasi, beliau mampu tersenyum bahagia dengan pendapatan bulanan purata RM50,000.00 dan telah mencapai impian beliau.

 

“Team Work” sangat dan amat penting untuk berjaya. Oleh itu beliau amat bertuah mendapat “Business Partner” yang senantiasa ingin mencari peluang serta ilmu. Beliau juga menganggap Uptrend ini sebagai satu kaedah membantu sesama manusia dan ia menjadi satu fardhu kifayah bagi memberi khabar gembira di dalam mencari peluang serta menambah pendapatan. Beliau juga merasakan di Uptrend juga amat mementingkan serta menitik beratkan sifat tolong-menolong diantara “Business Partner” sehinggalah ke Kakitangan Syarikat.

Beliau amat berterima kasih di atas tunjuk ajar serta bantuan yang telah diberikan terutamanya orang yang memperkenalkan perniagaan ini kepada beliau iaitu Cikgu Ahmad Amiruddin serta Dr. Ahmad Daud, Abang Azmi, Mr. Gary Gan serta sahabat-sahabat yang lain.

Ros Aida Binti Ismail  

Maklumat Peribadi : 
Nama  :  Ros Aida Binti Ismail
(CBN 6767)
     
Daerah  :  Kuantan, Pahang
     
Pekerjaan  :  Guru
( Ambil Cuit Tanpa Gaji Selama 1 Tahun )
     
Tarikh Menjadi Ahli  :  Ogos 2005
     
Pencapaian  : 

Berjaya Memperolehi Pendapatan sebanyak RM100,000

 

Abdul Manah
Maklumat Peribadi :
Nama  :  Abdul Manah Bin Nawang
Umur  :  37 Tahun
Status  :  Berkahwin (1 Cahayamata)
Pendapatan Pertama  :  RM1,520.00
No.Tel  :  013 958 7219
     

Pengalaman :

Saya menyertai Uptrend selepas 3 bulan dikejar oleh upline saya. Terima kasih kepada En.Noor Azmi dan En.Harizan yang tidak kenal erti putus asa. Memulakan rangkaian di pantai timur bersama 4 orang tajaan tanpa bukti yang kukuh memang amat sukar. Namun Alhamdulillah saya dan rangkaian saya kini berjaya atasinya.

Kehidupan benar-benar berubah 300%. Itulah yang boleh saya gambarkan sekarang. Terima kasih kepada semua, pihak pengurusan, Upline, serta semua ahli-ahli di bawah rangkaian saya.

Terima kasih Uptrend kini saya mampu memiliki 5 buah kereta dan 2 buah banglo!

 

 

 

Salina Binti Abdul Hamid

Maklumat Peribadi:
Nama  :  Salina bt Abd Hamid
No ID   :  MY680625085086
Penaja  :  Ahmad Amiruddin
Tarikh Menjadi Ahli  :  2hb Mei 2005

 

Kenapa Pilih Uptrend2u?

Saya memilih Uptrend2u kerana pendapatan dalam Plan A yang cepat dan dalam bentuk pendapatan harian. Pendapatan selama 10 tahun dalam MLM, ini syarikat pertama yang memberi pembayaran bonus yang cepat dan dapat hari-hari. Selama 10 tahun pendapatan hanya diberi sebulan sekali. Saya rasa ini yang saya cari selama ini. Pendapatan harian yang lumayan. Tambahan pula Uptrend mengadakan sistem penghantaran barang melalui kurier. Ini amat memudahkan kerana ia menjimatkan masa dan duit minyak pengedar kerana tidak perlu buang masa hantar barang dan melakukan kerja yang remeh temeh. Saya mempunyai banyak masa mencari prospek dan pelanggan baru serta lebih fokus untuk memperbesarkan rangkaian. Uptrend juga mempunyai Plan B ( Master Plan ) untuk jangka masa panjang, Plan Hybrid yang cukup unik tetapi menarik, senang dan amat berbaloi serta amat pantas dapat menjana pendapatan.

Selama 13 bulan saya menjalankan perniagaan e dagang Uptrend kehidupan kami sekeluarga betul-betul berubah ke tahap yang luar biasa. Bulan pertama pendapatan saya dalam Uptrend telah mencapai RM10,000 dan pada bulan yang kedua RM20,000. Dengan wang yang saya dapat dari perniagaan ini, bulan kedua saya terus membeli sebuah kereta idaman Honda Jazz warna merah. Amat memeranjatkan, bulan kedua dalam Uptrend saya mampu membelinya. Dan pada bulan ke sepuluh saya dalam Uptrend atasa persetujuan suami saya Encik Mohamad, saya membeli pula sebuah rumah semi – D berharga lebih RM600,000 juga 100% duit perniagaan Uptrend. Saya bersyukur kepada Allah dengan keputusan saya selama 13 bulan yang lepas untuk menjalankan perniagaan ini, hidup kami sekeluarga lebih bermakna.

Tiada lagi masalah kewangan, segala hutang dapat diselesaikan dalam masa 4 bulan saya dalam Uptrend dan kini dengan bonus Uptrend yang lumayan saya dapat menyimpan sebulan RM10,000 – RM20,000 dalam Amanah Saham. Latihan saya dalam Uptrend hanya meniru apa yang telah dilalui oleh Leader Hebat Uptrend yang lain seperti menghadiri EOM seminggu dua kali, menimba ilmu dalam NEW dan TTT dan mengamalkan tabiat setiap bulan saya membeli dan menghabiskan membaca 1 atau 2 buah buku motivasi. Hingga kini semangat perjuangan saya dalam perniagaan ini tidak pernah surut dan sentiasa membara. Motif utama kini adalah lebih kepada membantu mereka yang belum berjaya untuk berjaya dan menjadi hebat serta dapat mengubah kehidupan mereka sebagaimana kehidupan kami sekeluarga.

Matlamat hidup saya seterusnya adalah untuk melebarkan lagi rangkaian perniagaan Uptrend hingga ke luar negara serta membantu Uptrend membuka lagi pasaran – pasaran baru di peringkat antarabangsa dan jika diizinkan tuhan menjadi jutawan dalam perniagaan ini dalam tempoh 5 tahun dari sekarang. Dan matlamat yang tengah saya usahakan sekarang ialah memperkenalkan produk Uptrend kepada semua lapisan masyarakat tentang kebaikan dan kelebihannya.

 

                                     Sambungan, sila klik diatas....